Om oss

Vi som står bakom Stormstjärnans kennel, heter Linda och Magnus Andkvist. Kennelnamnet godkändes i juni 2006 och i år (2015) är det 10 år sedan första kullen föddes.. Rasen  har funnits i mitt liv i över 20 år. Magnus däremot hade ingen erfarenhet av hundar när vi träffades 1999, men det dröjde inte länge förrän han var igång och tävlade. Idag är han instruktör, tävlingsledare och domare, allt inom agility. Hur det kom sig att det blev just sheltie och uppfödning?  Det kan du läsa om här!

Vi är alldeles vanliga människor med vanliga jobb; jag jobbar som fritidspedagog på ett fritidshem och Magnus jobbar inom industri. Mycket av vår fritid går såklart åt till hundarna. Vi tränar agility själva flera gånger i veckan, samt håller kurser både på klubben och på frilansbasis. Uppfödningen är alltså inte vår huvudsysselsättning, utan bara grädden på moset.

Vi bor i en alldeles vanlig villa i en alldeles vanlig stad, och våra hundar bor såklart hos oss. Vår vision är att vi aldrig ska ha fler hundar än att vi kan träna, tävla och låta dem bo tillsammans med oss som en flock.